poniedziałek, 3 listopada 2014

Trzi koncki Świata

"Trzi koncki Świata"
("Objazdówka")


 
Składniki:
-Makaron CZANIECKI Spaghetti,
-Pierś z kurczaka 500g,
-Włoszczyzna (marchew, pietruszka, seler),
-Grzybki Mun,
-Ser (pare plastrów),
-Żurawina,
-Gotowy papirus z przyprawami,
-Sos pomidorowy 200g,
-Przyprawy do smaku.
 


 
Rychtowanie:
 
Nojsomprzód muszymy jeden z naszych cycków z kurzika pociachać w paski. Wciepujemy ja na goronco patelnia razym ze pokrojonom we supki gymizom. Drugo raja cycków ciachomy na poł i czaskomu tak coby zrobieła sie plackato na 1-1,5cm. Zawijomy ja w taki papior co już mo wszystkie smaki świata we siebie. Taki cycek wsadzomy na rozgrzono patelnia i pichcymy jakieś 10min, łobrocając co jakiś czos na jedna i drugo strona. Jak nom się cycki smażom, mogymy sie zabrać za nudle. Do wrzontku wlywomy gotowo zołza z tomaty, tak coby nom sie fajny kolor wody zrobioł. Czekomy aż nom to zaś zacznie wrać, wtedy wciepujymy rajn nasze nudle. Po poru minutach bydom miały fajny modry kolor. Na blacha z pociachanymi w paski cyckami wciepujemy grzyby i przyprawy tak coby kożdymu smakowało (trocha carry, pieprzu i ostryj papryki). Cało patelnia jeszcze poduszymy trocha, tak myśla że 10min bydzie gynau. Drugo patelnia z cyckami ściongomy z łognia. Ciachomy pora plastrów kyjzy i wciepujemy na nasze cycki. Tera grzejymy piec na 180st i wsadzomy naszo pierś na chwila rajn, tak coby nom sie kyjza fajnie roztopieła na cyckach. Na gora jeszcze dowomy kapka żurawiny, kero fajnie pasuje do kyjzy i cycka z kurzika. Jak już wszystko je fertig, ukłodomy to fajnie na talyrzu, tak coby kożdy chwoloł jak dostanie taki łobiod przed gymba. Trzi koncki świata mocie w jednym daniu. Życza Smacznego!


 
 
 
 
 
Przygotowanie:
 
Jedną pierś z kurczaka kroimy w paski. Smażymy na rozgrzanej patelni wraz z pokrojoną w słupki włoszczyzną. Drugą pierś rozkrawamy na pół, rozbijamy, przekładamy przygotowanym wcześniej pergaminem z przyprawami i kładziemy na rozgrzanej patelni. W międzyczasie, gdy nasze mięso się smaży, przygotowujemy makaron: do wrzącej wody wlewamy sos pomidorowy, i ponownie doprowadzamy do wrzenia. Następnie wrzucamy do niej nasze CZANIECKIE Spaghetti. Po paru minutach makaron jest gotowy, a przy okazji nabrał czerwonego koloru:) . Do Piersi z włoszczyzną dodajemy grzybki mun i przyprawy do smaku (carry, pieprz, ostra papryka) i dusimy na patelni ok.10min. Drugą pierś ściągamy z patelni, kładziemy na nią plastry sera i wkładamy na chwile do piekarnika (180st - 5min), tak aby serek się ładnie rozpłynął po naszym mięsku. Calość polewamy żurawiną. Tak przygotowane składniki kładziemy na talerzu (najlepiej oddzielnie). Tym oto sposobem, mamy 3 kuchnie świata na jednym talerzu: Chińską, Włoską i Polską. 
Życzę smacznego!

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz