sobota, 15 listopada 2014

Pierogi - roz, dwa, trzi!

Pierogi - roz, dwa, trzi!
("Obiad błogi - Makaron a'la Pierogi")



 
Składniki:
 
Pierogi:
- Mąka tortowa 0,5kg,
- Woda - wrzątek 1szkl.
 
Farsz:
- Makaron Ryżowy Czaniecki,
- Pieczarki,
- Papryka czerwona,
- Cukinia,
- Przyprawy.


 

 
Rychtowanie:
Dzisiej przygotujymy razym pierogi, kere mogecie zrobić w pora minut, besto nazwa "roz, dwa, trzi!. Nie bydom to take normalne pierogi, bo nadziejymy je nudlami, a cołki przepis wyglondo tak:
Nojprzód bydymy robić ciasto, do kerego poczeba yno 2 składniki: wrzontek i monka tortowo.
mieszomy to razym widelcym, a jak już nie bydzie gorkie to ugniatomy do fajnyj głodkij masy, walcujemy wałkiym, i wycinomy kołka (nojlepij użić szklonki).
Na łogniu grzejymy wszystko co nom łostało, ale przodzi krojymy to w kostka. Po uwarzyniu, odcedzomy cołko woda. Jak nom farsz łostygnie to wciepujemy go na ciasto. Fyrlomy z tego gryfne pierogi, zaklejomy i wciepujemy do wrzontku na 5min. i łobiod gotowy.
Życza Smacznego!

 
Przygotowanie:
 
Bardzo szybki przepis na pyszne danie:)
Do mąki tortowej wlewamy wrzątek. Mieszamy widelcem. Jak ostygnie, ugniatamy do gładkiej masy, wałkujemy i wycinamy pierogi.
Na patelnie wrzucamy wszystkie nasze produkty pokrojone w kostkę. Doprawiamy do smaku i smażymy. Odsączamy z nadmiaru wody, gdy przestygnie możemy nakładać na nasze ciasto.
Zamykamy nasze ciasto formując piękne pierożki i wrzucamy do gotującej się, posolonej wody. Po 5min, Nasze danie powinno pływać na powierzchni wody:)
Smacznego!

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz